Περαστικός σώζει την τελευταία στιγμή κοριτσάκι από αγέλη άγριων σκύλων (vid)

Gazzetta team
Περαστικός σώζει την τελευταία στιγμή κοριτσάκι από αγέλη άγριων σκύλων (vid)
Ένας περαστικός άντρας είναι ο ήρωας του μήνα σε χωριό της Κίνας, καθώς έσωσε την τελευταία στιγμή ένα ανήλικο κορίτσι από τα δόντια μίας αγέλης αδέσποτων σκυλιών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής Κίνας, ενώ στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα παρακείμενου καταστήματος, εμφανίζεται η τετράχρονη να περπατάει αμέριμνη, όταν ξαφνικά δέχεται την επίθεση των σκυλιών της αγέλης.

Η μικρή μαθήτρια, που επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο του χωριού σωριάζεται στο έδαφος, ενώ τα λυσσασμένα σκυλιά της καταφέρνουν δεκάδες δαγκωματιές στα χέρια και τα πόδια.

Για καλή της τύχη, όμως, ένας άντρας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, άκουσε τις πανικόβλητες κραυγές του κοριτσιού, αρχίζοντας να πετάει πέτρες κι άλλα αντικείμενα προς το μέρος των σκυλιών, τα οποία εγκαταλείπουν το θύμα τους και τρέπονται σε φυγή.

Η μικρή μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο γειτονικής πόλης, χωρίς η ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ το μόνο βέβαιο είναι πως χωρίς την συνδρομή του ήρωα περαστικού τα πράγματα θα είχαν πάρει εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή.