Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης αεροπλάνου τσιμπήθηκε από σκορπιό κατά τη διάρκεια πτήσης (pics)

Gazzetta team
Τρόμος στον αέρα: Επιβάτης αεροπλάνου τσιμπήθηκε από σκορπιό κατά τη διάρκεια πτήσης (pics)
Μια γυναίκα περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν σκορπιό.

Η νεαρή Κουίν Μάλτα πανικοβλήθηκε όταν ανακάλυψε την πηγή του ξαφνικού πόνου που αισθάνθηκε στην πλάτη της και δεν ήταν άλλη παρά το τσίμπημα ενός σκορπιού!

Το απίστευτο συμβάν καταγράφηκε στην πτήση της Air Transat από το Τορόντο στο Κάλγκαρι του Καναδά. Η κοπέλα είπε ότι είχε «κρίση πανικού» και χρειάστηκε βοήθεια μέσα στο αεροπλάνο.

Παραμένει άγνωστο το πώς ο σκορπιός, μπήκε μέσα στο αεροπλάνο. Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε πως ο σκορπιός βρέθηκε και θανατώθηκε. Η επιβάτης είπε στο CBC του Καναδά ότι πίστευε αρχικά ότι ο σκορπιός ήταν ο κλιματισμός στην πλάτη της μέχρι που αισθάνθηκε έναν ξαφνικό πόνο.

«Μόλις τα φώτα έσβησαν και πάλι, κοντά στην ώρα που ήμασταν έτοιμοι να προσγειωθούμε, ένιωσα τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης μου» είπε. Αρχικά δεν βρήκε τίποτα στο μπλουζάκι της, μέχρι που είδε τον σκορπιό στην καρέκλα πίσω της.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία Air Transat είπε στο CBC: «Αν και αυτή είναι μια εξαιρετικά σπάνια κατάσταση, μπορεί δυστυχώς να συμβεί. Οι ομάδες μας α πραγματοποίησαν πλήρη επιθεώρηση του αεροσκάφους καθώς και διαδικασία εξολόθρευσης».

Πηγή: reader.gr