Βενεζουέλα: Φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια στις φλόγες (vids)

Gazzetta team
Βενεζουέλα: Φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια στις φλόγες (vids)
Το φορτηγό με την ανθρωπιστική βοήθεια πυρπολήθηκε από την αστυνομία της Βενεζουέλας.

Ένα φορτηγό που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια πυρπολήθηκε στα σύνορα της Κολομβίας με την Βενεζουέλα, όταν οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές δυνάμεις της Βενεζουέλας επενέβησαν για να εμποδίσουν την πορεία της φάλαγγας, κατήγγειλε η βουλευτής της αντιπολίτευσης Γκάμπι Αρεγιάνο.

Βενεζουέλα: Κλειστά σύνορα, λιποταξίες στρατιωτών και συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία (pics)

«Οι άνθρωποι προστατεύουν το φορτίο του πρώτου φορτηγού και φροντίζουν για την ανθρωπιστική βοήθεια που ο Μαδούρο, ο δικτάτορας, ζήτησε να καεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Γκάμπι Αρεγιάνο, που βρισκόταν κοντά στην γέφυρα Σανταντέρ ανάμεσα στην Κολομβία και την Βενεζουέλα, όπου ξέσπασαν συγκρούσεις.

Ο Μαδούρο διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις με την Κολομβία

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε την διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κολομβία, από όπου γίνονται προσπάθειες για τις είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στην Βενεζουέλα.

«Αποφάσισα να διακόψω τις πολιτικές και διπλωματικές σχέσεις με την φασιστική κυβέρνηση της Κολομβίας, ο πρεσβευτής και οι πρόξενοι της οποίας έχουν 24 ώρες για να εγκαταλείψουν την Βενεζουέλα. Εξω, ολιγάρχες!», είπε απευθυνόμενος σε συγκέντρωση οπαδών του στο Καράκας.