Αδιανόητο: Έδεσε τσιμεντένια μπάρα στον λαιμό της συζύγου του και την έριξε από γέφυρα επειδή του ζήτησε διαζύγιο (pics)

Gazzetta team
Αδιανόητο: Έδεσε τσιμεντένια μπάρα στον λαιμό της συζύγου του και την έριξε από γέφυρα επειδή του ζήτησε διαζύγιο (pics)
Μπροστά στην αποκάλυψη ενός ειδεχθέστατου εγκλήματος βρέθηκαν αστυνομικοί από το Τέξας των ΗΠΑ, καθώς ερευνούσαν την υπόθεση της εξαφάνισης μίας 28χρονης γυναίκας.

Πιο αναλυτικά, συγγενείς της Ελίζαμπεθ Αρελάνο κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας μετά από μία συνάντηση με τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, λίγες ημέρες αφότου είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από 10 χρόνια γάμου.

Αρχικά, ο 36χρονος Ροντόλφο Αρελάνο αρνιόταν πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο μετά από πολύωρες ανακρίσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα πάθους στην ιστορία της πολιτείας του Τέξας.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο Αρελάνο αφού μάταια προσπάθησε να μεταπείσει την άτυχη γυναίκα να μην τον εγκαταλείψει, στη συνέχεια την ξυλοκόπησε μέχρι να πέσει αναίσθητη κι αφού έδεσε ένα κομμάτι τσιμέντο στον λαιμό της, την έριξε από γέφυρα στα νερά λίμνης.

Η σορός της εντοπίστηκε από διασώστες αρκετές ημέρες αργότερα, ενώ ο Αρελάνο καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαν Αντόνιο σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς καμία δυνατότητα αποφυλάκισης.

Η απόφαση του δικαστηρίου λύτρωσε τους γονείς του θύματος, οι οποίοι σημείωσαν πως η κόρη τους είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk