Ανήλικος ποδηλάτης τράκαρε με λεωφορείο για να ξεφύγει από επίδοξους ληστές (vids)

Gazzetta team
Ανήλικος ποδηλάτης τράκαρε με λεωφορείο για να ξεφύγει από επίδοξους ληστές (vids)
Σοκαριστικές εικόνες καταγράφηκαν σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου, όταν ένα αγόρι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πλαϊνό μέρος ενός αστικού λεωφορείου, καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από δύο νεαρούς που τον κυνηγούσαν.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής στην συνοικία Νιούχαμ της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία, εμφανίζεται ο ανήλικος αναβάτης του ποδηλάτου να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς έναν κεντρικό δρόμο, ενώ την στιγμή που στρίβει πέφτει με μεγάλη ορμή πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο και σωριάζεται στο έδαφος.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Από πίσω του ακολουθούν τρέχοντας δύο νεαροί που φαίνονται να τον καταδιώκουν με άγνωστο σκοπό μέχρι στιγμής, ενώ μόλις αντιλαμβάνονται την σύγκρουση και τον τραυματισμό του αγοριού απομακρύνονται από το σημείο.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις κι ασθενοφόρο, με το νεαρό αγόρι να νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δίχως όμως να κινδυνεύει η ζωή του. Πλέον, οι βρετανικές αρχές καλούν τους πολίτες να τους βοηθήσουν στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δύο άλλων νεαρών, καθώς θεωρούν ότι προηγήθηκε απόπειρα αρπαγής του ποδηλάτου του θύματος, γεγονός που προκάλεσε και τον σοβαρό τραυματισμό του στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.