Ψέκασε σκύλο με σπρέι πιπεριού και την δάγκωσε η ιδιοκτήτρια του ζώου (pics)

Gazzetta team
Ψέκασε σκύλο με σπρέι πιπεριού και την δάγκωσε η ιδιοκτήτρια του ζώου (pics)
Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο απέκτησε μία 19χρονη ιδιοκτήτρια δύο σκύλων από το Σαν Φρνασίσκο της Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται ότι επιτέθηκε και δάγκωσε με πρωτοφανή αγριότητα το χέρι μίας γυναίκας, όταν η τελευταία ψέκασε με σπρέι πιπεριού ένα από τα δύο σκυλιά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε προάστιο της αμερικανικής μεγαλούπολης, όταν μία νεαρή νοσοκόμα που έκανε τζόκινγκ δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση του ροντβάιλερ της 19χρονης.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Στην προσπάθειά της να αμυνθεί και να αποφύγει τα δαγκώματα του σκύλου, έβγαλε το σπρέι πιπεριού από την τσάντα της, απωθώντας το αγριεμένο τετράποδο, όμως αυτή της η αντίδραση προκάλεσε την επίθεση της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Η 19χρονη Άλμα Καντγουαλάντερ άρχισε να γρονθοκοπεί την δρομέα στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ όταν η τελευταία προσπάθησε να την εμποδίσει με το χέρι της, η συλληφθείσα την δάγκωσε με απίστευτη αγριότητα, πριν τραπεί σε φυγή.

The jogger claims that she used the pepper-spray to defend herself. Credit: East Bay Regional Parks Police

Για το συμβάν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες ταυτοποίησαν και συνέλαβαν την Καντγουαλάντερ λίγη ώρα αργότερα, η οποία πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες για την επίθεση και τον τραυματισμό της άτυχης νοσοκόμας.

Πληροφορίες: ladbible.com