Η Καμόρα επικήρυξε ένα Τζακ Ράσελ με 5.000 ευρώ (pics)

Gazzetta team
Η Καμόρα επικήρυξε ένα Τζακ Ράσελ με 5.000 ευρώ (pics)
Στο στόχαστρο της ναπολιτάνικης μαφίας βρέθηκε ένα εννιάχρονο τζακ ράσελ, το οποίο μάλιστα επικηρύχθηκε με το ποσό των 5.000 ευρώ.

Η αιτία για την απίθανη αυτή επικήρυξη, βέβαια, δεν ήταν άλλη από την συνδρομή του Pocho, όπως ονομάζεται, στην ανακάλυψη τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών από την ιταλική αστυνομία, που αγγίζουν συνολικά τους δύο τόνους, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όπως είναι φυσικό, η δράση του «λαγωνικού» ενόχλησε αρκετά τα αφεντικά της Καμόρα, τα οποία αφού απέτυχαν να τον θέσουν εκτός μάχης με άλλα κόλπα, αποφάσισαν να τον επικηρύξουν ώστε να εξαφανίσουν την χασούρα των παράνομων επιχειρήσεών τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για pocho camora

Αποτέλεσμα εικόνας για pocho camora

Βέβαια, ο Pocho φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως, καθώς μένει σε ειδικό κέντρο για αστυνομικούς σκύλους, με τους προϊσταμένους του να δηλώνουν πως θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του για την καταπολέμηση του εγκλήματος για πολλά χρόνια ακόμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Pocho κατέληξε κατά τύχη στο δυναμικό της ιταλικής αστυνομίας, όταν ο αρχικός του ιδιοκτήτης τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, καθώς αδυνατούσε να τον συντηρήσει.