Καθηγητής βιολογίας τάισε κουτάβι σε θαλάσσια χελώνα (pic & vid)

Gazzetta team
Καθηγητής βιολογίας τάισε κουτάβι σε θαλάσσια χελώνα (pic & vid)
Πρωτοφανής σάλος έχει ξεσηκωθεί εναντίον ενός καθηγητή βιολογίας σε σχολείο του Αϊντάχο των ΗΠΑ, ο οποίος έδωσε σαν τροφή θαλάσσια χελώνα, ένα ζωντανό κουτάβι.

Ο Robert Crosland, καθηγητής βιολογίας σε γυμνάσιο του Αϊντάχο, θα μείνει στην ιστορία του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος μετα πιο μελανά γράμματα, καθώς μία πρωτοφανής πράξη του, στάθηκε αρκετή για να προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις, καθώς έδωσε το άτυχο κουτάβι στην θαλάσσια χελώνα για να τραφεί με αυτό.

Σύμφωνα με καταγγελίες των γονέων, οι μαθητές επέστρεψαν κλαίγοντας από το σχολείο, εξιστορώντας την απίστευτη κτηνωδία, η οποία έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τους εντός της σχολικής αίθουσας, εκτός όμως των πλαισίων του σχολικού μαθήματος, όπως επεσήμαναν οι υπεύθυνοι του σχολείου στην πόλη Πρέστον, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

fgd

Πλέον, ο καθηγητής βρίσκεται σε αργία κι εν αναμονή της οριστικής απομάκρυνσής του από το σχολικό περιβάλλον, ενώ αναμένεται να ασκηθεί εναντίον του και ποινική δίωξη.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του, οι ακτιβιστές ζώων τον απειλούν με την μία καταγγελία μετά την άλλη, ενώ συλλέγονται και υπογραφές για την απόλυσή του.

Ήδη, από τις 200.000 που απαιτούνται, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 190.000, ενώ η απάνθρωπη πράξη του στοίχισε τη ζωή και της χελώνας του, καθώς θεωρήθηκε επιβεβλημένη η υποβολή της σε ευθανασία.