Eλληνικής καταγωγής o 17χρονος μακελάρης του Τέξας (pics)

Gazzetta team
Eλληνικής καταγωγής o 17χρονος μακελάρης του Τέξας (pics)
Ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο στο Λύκειο του Τέξας είναι ένας 17χρονος μαθητής ελληνικής καταγωγής.

Ο Δημήτριος Παγουρτζής, 17 ετών, είναι ο ένοπλος μαθητής που σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10 (τοπική ώρα) σκότωσε τουλάχιστον 10 μαθητές στο σχολείο Santa Fe στο Τέξας.

Όπως μεταδίδει το cbsnews, ο 17χρονος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Δημήτρης Παγουρτζής, συνελήφθη όντως βαριά οπλισμένος και αφού μπήκε σε μια από τις τάξεις του Santa Fe φωνάζοντας «Έκπληξη!», άρχισε να πυροβολεί κατά των μαθητών.

Σύμφωνα με την Mirror, τα προφίλ του μακελάρη στα social media δείχνουν την αγάπη του ανήλικου μαθητή στα όπλα. Ήταν μέλος σε όλες τις ομάδες που «αγαπούσαν» τα όπλα ενώ ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με διάφορα όπλα.

Η σερίφης της κομητείας Χάρι επιβεβαίωσε ότι ο μαθητής συνελήφθη είναι ο Δημήτρης Παγουρτζής ενώ προσέθεσε ότι υπό κράτηση βρίσκεται και ένα δεύτερο άτομο σχετιζόμενο με την υπόθεση.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στον χώρο και περιμετρικά του λυκείου της Σάντα Φε όπου νωρίτερα σήμερα ένας μαθητής άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 12, όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες, επικαλούμενες νοσοκομειακές πηγές.