Σκύλος περιμένει κάθε μέρα επί 8 ώρες τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από τη δουλειά (pics & vid)

Gazzetta team
Σκύλος περιμένει κάθε μέρα επί 8 ώρες τον ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από τη δουλειά (pics & vid)
Ο σκύλος που καθημερινά περιμένει την επιστροφή του εργαζόμενου αφεντικού του έχει «σκλαβώσει» τον κόσμο του Ίντερνετ και των social media.

H ιστορία του Χάτσικο, ενός σκύλου που περίμενε μάταια την επιστροφή του νεκρού αφεντικού του σε ταθμό του τρένου στο Τόκυο την δεκαετία του 1920, έχει αφήσει την δική της εποχή στην ιστορία τόσο του κινηματογράφου όσο και των ζωόφιλων ανά τον κόσμο.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όμως, η περίπτωση ενός συμπαθέστατου τετράποδου από την Κίνα, αν και προσομοιάζει αρκετά στην περίπτωση του Χάτσικο, εν τούτοις αφήνει μια πιο αισιόδοξη νότα.

Ο Xiongxiong ζει εδώ και 8 χρόνια μαζί με τον ιδιοκτήτη του τον κύριο Chen κι η συμπεριφορά του προκαλεί θαυμασμό, καθώς σε καθημερινή βάση περιμένει τον ιδοκτήτη του να γυρίσει από την δουλειά του στον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Το σκυλί κάνει κάθε μέρα την εμφάνισή του στον σταθμό τις πρωινές ώρες, ενώ παραμένει στωικά στο σημείο μέχρι την ώρα που φτάνει το τρένο που μεταφέρει τον πολυαγαπημένο του ιδιοκτήτη. Μάλιστα, ο Xiongxiong δεν δείχνει καμία διάθεση κινητικότητας ή παιχνιδιού κατά την παραμονή του στον σταθμό, ενώ δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στις λιχουδιές που του προσφέρουν οι περαστικοί, που πλέον έχουν εξοικοιωθεί με την παρουσία του πιστού σκύλου στο σημείο.

Από την δική του πλευρά, ο κύριος Chen δηλώνει πως η προσμονή του σκύλου, του δίνει κουράγιο ώστε να ανταπεξέλθει στα εξαντλητικά ωράρια της εργασίας του, ενώ σημειώνει πως το σκυλί δεν έχει χάσει ούτε μέρα, περιμένοντάς τον σταθμό.

Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης, ενώ αρκετοί είναι όσοι πλέον αναγνωρίζουν τον σκύλο και σπεύδουν να τον χαϊδέψουν και να παίξουν μαζί του.