Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διηγήθηκε μία ιστορία για τη γυναίκα του

Gazzetta team
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διηγήθηκε μία ιστορία για τη γυναίκα του
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μίλησε στον Μουν Τζε-ιν για τη γυναίκα του...

Στα πυρηνικά όπλα, την αλληλεπίδραση με τις ΗΠΑ και τον Ντόναλντ Τραμπ, εστίασαν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-ιν στην ιστορική σύνοδο κορυφής της περασμένης Παρασκευής στο Σπίτι της Ειρήνης. Εκεί, στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, οι δύο ηγέτες υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και αποπυρηνικοποίησης βάζοντας τέλος στον Κορεατικό Πόλεμο.

Ειδικοί στην ανάγνωση των χειλιών ανέλυσαν τα βίντεο των συζητήσεών τους και αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρεις της συνάντησης. «Ήταν δύσκολο να καταλάβουμε ολόκληρη τη συζήτηση αλλά εντοπίσαμε λέξεις-κλειδιά όπως «εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων»,«Τραμπ»,«Ηνωμένες Πολιτείες»και «Ηνωμένα Έθνη», δήλωσε ένας από τους ειδικούς στην ιαπωνική εκπομπή «Sukkiri», σύμφωνα με την Washington Post.

Παρά το γεγονός ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν και ο Μουν Τζε-ιν περπατούσαν σε απόσταση ασφαλείας από δημοσιογράφους και κάμερες, οι ειδικοί στην ανάγνωση χειλιών λένε ότι ο Μουν παρότρυνε τον ηγέτη της Β. Κορείας «να μην διακόψουν τις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά να συνεχίσουν τις συζητήσεις και να κινηθούν προς μια θετική κατεύθυνση».

Ο Moon παρότρυνε επίσης τον Κιμ: «Ας μην διακόψουμε τις σχέσεις μας, ας μιλήσουμε περισσότερο και να προχωρήσουμε προς μια θετική κατεύθυνση».

Οι δύο ηγέτες φέρονται να μίλησαν και για τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και για τη δυσπιστία των ΗΠΑ απέναντι στη δέσμευση της Β. Κορέας ότι θα καταργήσει το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων.

Όμως, εκτός από τα επαγγελματικά, οι δύο άνδρες μίλησαν και για την οικογενειακή τους ζωή και τον γάμο του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να λέει στον Μουν Τζε-ιν: «Ο πατέρας μου με κοίταξε και μου είπε να παντρευτώ αυτή τη γυναίκα,και τον εμπιστεύτηκα».