Δύο γιγάντια πάντα που γεννήθηκαν στο εξωτερικό επέστρεψαν στην Κίνα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Επιστροφή στην πατρίδα για δύο γιγάντια πάντα που γεννήθηκαν σε Ιαπωνία και Ισπανία!
Στην πατρίδα τους επέστρεψαν από το εξωτερικό όπου γεννήθηκαν δύο αρσενικά γιγάντια πάντα και την ερχόμενη Κυριακή το κοινό θα έχει τη χαρά και την ευκαιρία να δει από κοντά τον Χαϊμπίν και τον Σινγκμπάο στο πάρκο Τσιανλινγκσάν, στην πρωτεύουσα της επαρχίας Γκουιτσόου.
Ο Χαϊμπίν γεννήθηκε το 2010 στην Ιαπωνία και ο Σινγκμπάο το 2013 στην Ισπανία και θα παραμείνουν στο Γκουιγιάνγκ για τρία χρόνια για «επιστημονική εκπαίδευση». Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του πάρκου, υπάρχει άφθονο φαγητό καθώς και μία ομάδα 37 ατόμων που θα τα φροντίζει επί 24ωρου βάσεως.
Στο Γκουιτσόου σήμερα ζουν τέσσερα γιγάντια πάντα, εκ των οποίων τα δύο ζουν σε πάρκο άγριας πανίδας.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η κρυφή πλευρά του λιώσιμου των παγετώνων: Πώς η Αρκτική απελευθερώνει αρχαίο μεθάνιο
- Απροσδόκητο πρόβλημα για τη CIA: Η Gen Z ζητάει ωράριο, ελεύθερα σαββατοκύριακα και όχι νυχτερινές βάρδιες
- Απίθανο σκηνικό στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ μιλούσε και κανείς δεν μετέδιδε τον ήχο με τα μεγαλύτερα μέσα να μποϊκοτάρουν (vid)