Χτύπησε τον γιο της με ηλεκτρικό ρεύμα επειδή δεν σηκωνόταν να πάει εκκλησία (pic & vid)

Gazzetta team
Χτύπησε τον γιο της με ηλεκτρικό ρεύμα επειδή δεν σηκωνόταν να πάει εκκλησία (pic & vid)
Οι παιδαγωγικές μέθοδοι μίας μητέρας από τις ΗΠΑ αλλά κι η θέλησή της ο γιος της να ακουλουθήσει τον δρόμο του Θεού, δημιούργησαν «ηλεκτρικές» καταστάσεις.

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένες σχέσεις με την θρησκεία φάνηκε πως είχε μια 40οχρονη μητέρα από την Αριζόνα και το ίδιο απαίτησε να κάνει κι ο 16χρονος γιος της.

Κάτι όμως η κυριακάτικη ραστώνη κάτι η απροθυμία του να πάει στην πασχαλιάτικη λειτοπυργία σε τοπική εκκλησία και το «κακό» δεν άργησε να συμβεί.

Αφού, ο 16χρονος δεν έδειξε καμία διάθεση να σηκωθεί από το κρεβάτι του το πρωί της περασμένης Κυριακής (όταν γιοράστηκε το Πάσχα των Καθολικών), η μητέρα του εισέβαλε οργισμένη στο δωμάτιο του κρατώντας ένα όπλο ηλεκτρικής κένωσης (taser) και «κεραυνοβόλησε» τον έκπληκτο νεαρό.

Sharron Dobbins, of Phoenix, was charged with child abuse after police say she used a stun gun to wake her son up for Easter church service.

Βέβαια, η υπόθεση δεν έμεινε εκεί καθώς ο 16χρονος ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν, ενώ η μητέρα του συνελήφθη λίγο αργότερα. Σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ενώπιον του δικαστηρίου η 40χρονη υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε μόνο την δόνηση του πιστολιού, όμως οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τον 16χρονο εντόπισαν δύο σημάδια από εγκαύματα στο δεξί του πόδι.

Η θρήσκα, όμως, μητέρα δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας καθώς μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει την συσκευή και να φωνάξει «Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού. Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα Εκείνον και μετά όλα τ' άλλα».