Ανακαλύφθηκε μεγάλη χασισοφυτεία επειδή η στέγη του σπιτιού δεν ήταν χιονισμένη (pics)

Gazzetta team
Ανακαλύφθηκε μεγάλη χασισοφυτεία επειδή η στέγη του σπιτιού δεν ήταν χιονισμένη (pics)
Η καθαρή στέγη ενός σπιτιού έκρυβε απόπίσω την καλλιέργεια δεκάδων φυτών ινδικής κάνναβης, ενώ οι αρχές δεν πίστευαν στην τύχη τους.

Η απουσία χιονιού από τη στέγη μίας κατοικίας στην πόλη Κίγκλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας, έβαλε σε υποψίες τις αστυνομικές αρχές, που επιβεβαιώθηκαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπούστερα από έρευνα στο εσωτερικό της.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Πιο συγκεκριμένα, οι χειριστές του αστυνομικού ελικοπτέρου, που πετούσε στην περιοχή, αναζητώντας θύματα ή ζημιές από τοπέρασμα της καταιγίδας Έμμα από τα βρετανικά νησιά, διαπίστωσε ότι ενώ όλες οι στέγες ήταν καλυμμένες με παχύ στρώμα χιονιού, εν τούτοις η στέγη μίας διώροφης κατοικίας ήταν περιέργως άδεια από οπιοδήποτε ίχνος χιονιού.

Η παρατηριτικότητα των αρχών, όμως, τους οδήγησε σε μία μεγάλη ανακάλυψη περίπου 400 χασισόδεντρων, τα οποία καλλιεργούνταν εντός του σπιτιού, ενώ η υγρασία κι η θερμότητα από την καλλιέργειά τους, πρόδωσε τους καλλιεργητές, καθώς οδήγησε στο λιώσιμο του χιονιού στη στέγη του σπιτιού.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η ύπαρξη δεκάδων χασισόδεντρων σε δωμάτια αλλά και στο υπόγειο της οικίας, ενώ οι 2 ένοικοι - καλλιεργητές συνελήφθησαν από τις αρχές.