Τουρίστας από τις ΗΠΑ τεμάχισε Γιαπωνέζα που συνάντησε μέσω site γνωριμιών (pics)

Gazzetta team
Τουρίστας από τις ΗΠΑ τεμάχισε Γιαπωνέζα που συνάντησε μέσω site γνωριμιών (pics)
Η ανακάλυψη των κομμένων μελών μίας γυναίκας οδήγησε την αστυνομία της Ιαπωνίας στην άκρη του νήματος ενός αποτρόπαιου εγκλήματος.

Σε μία αποκάλυψη ενός αποτρόπαιου και φρικιαστικού εγκλήματος προχώρησαν οι αρχές ασφαλείας της Ιαπωνίας, όταν ήρθαν στο φως τα κομμένα μέλη μίας 27χρονης Γιαπωνέζας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η 27χρονη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που είχε κλείσει με ένα Αμερικανό πολίτη, ο οποίος είχε επισκεφθεί για διακοπές την χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου».

Ο Γιεβγκένι Βασίλιεβιτς Μπαϊρακτάρ συνελήφθη από τις αρχές της πόλης Οσάκα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε κλείσει ραντεβού με την άτυχη γυναίκα μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών ντόπιων με δυτικούς τουρίστες.

Η αστυνομία είχε υποπτευθεί τον Μπαϊρακτάρ σχετικά με την εξαφάνιση της γυναίκας, ενώ μετά από πληροφορίες του ίδιου προς τις αρχές, ανακαλύφθηκαν τα κομμένα μέλη της 27χρονης, σε μικρή απόσταση από το σπίτι που νοίκιαζε στην Οσάκα.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, οι 2 τους εθεάθησαν σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας να μπαίνουν μέσα στο συγκρότημα στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά εικόνες αργότερα δείχνουν τον άνδρα να μπαινοβγαίνει επανειλημμένα, κρατώντας μια μεγάλη τσάντα.

Στον χώρο του νοικιασμένου σπιτιού βρέθηκαν ίχνη αίματος, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε χρησιμοποιηθεί και μεγάλη ποσότητα αποσμητικού χώρου.

Η έρευνα σημείωσε πρόοδο το Σάββατο, όταν βρέθηκε ένα κεφάλι σε βαλίτσα σε άλλο χώρο διαμονής, στο Νισινάρι της Οσάκα. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε ένας γυμνός κορμός σε ορεινή περιοχή και, σε απόσταση 600 μέτρων από αυτόν, χέρια θαμμένα πλάι-πλά, ενώ τα 2 πόδια βρέθηκαν σε πιο απομακρυσμένο σημείο κοντά στην πόλη του Κυότο.

Προς το παρόν τα κίνητρα αλλά κι ο τρόπος της δολοφονίας της άτυχης Γιαπωνέζας παραμένουν άγνωστα, ενώ αφού διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είχε επαφές και με άλλες γυναίκες, οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση σε περίπτωση ύπαρξης κι άλλων θυμάτων.