Μέθυσε κι έκανε στοματικό έρωτα σε 17χρονο μαθητή του

Gazzetta team
Μέθυσε κι έκανε στοματικό έρωτα σε 17χρονο μαθητή του
Η αποκάλυψη ότι ένας καθηγητής ασέλγησε σε βάρος ενός 17χρονου μαθητή, αναστάτωσε την μαθητική κοινότητα στο Spings του Τέξας.

Μία φρικιαστική ανακάλυψη περίμενε έναν 17χρονο μαθητή λυκείου του Τέξας, μετά από μία νύχτα που πέρασε στο σπίτι ενός καθηγητή του.

Η υπόθεση ξεκίνησε το προηγούμενο απόγευμα όταν ο καθηγητής του 17χρονου μαθητή, του προσέφερε μία μπύρα μετά το τέλος του σχολείου, στο λύκειο Spring Independent School.

Έκανε στοματικό έρωτα σε κοιμισμένο μαθητή του – Τραβούσε βίντεο | Newsit.gr

Ο μαθητής δέχθηκε την πρόσκληση και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν στο σπίτι του 35χρονου Manuel Gamboa, ο οποίος προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει για το βράδυ, ώστε να μην ανακαλύψουν οι γονείς του ότι κατανάλωσε αλκοόλ.

Ο 17χρονος κοιμήθηκε στο καναπέ, όμως αφού ξύπνησε άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι πήγε στραβά το προηγούμενο βράδυ. Πρώτο σημάδι αποτέλεσε το γεγονός ότι ξύπνησε δίπλα στον ακθηγητή του, ενώ μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα, άρχισε να υποψιάζεται τα χειρότερα.

Τα οποία κι είχαν καταγραφεί στο κινητό του καθηγητή, ο οποίος αφού ο 17χρονος αποκοιμήθηκε μεθυσμένος, άρχισε να του κάνει στοματικό σεξ και να μαγνητοσκοπεί την πράξη του.

Ο μαθητής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ο Gamboa συνελήφθη και κατηγορείται με σοβαρότατες κατηγορίες, γεγονός που επιβεβαίωσε και το σχολείο όπου φοιτεί ο μαθητής.