Στον Καναδά η θάλασσα... ξεβράζει κομμένα πόδια!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας σε παραλία του Καναδά. Είδε το 13ο πόδι που ξεβράστηκε στις ακτές της χώρας.
Το πιο μακάβριο μυστήριο! Στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Την τελευταία δεκαετία ξεβράζονται στις παραλίες της περιοχής κομμένα πόδια!
Με το τελευταίο περιστατικό ήρθε ένας άνδρας. Την ώρα που περπατούσε παρέα με τον σκύλο του στην αμμουδιά είδε μπροστά του ένα κομμένο πόδι με το παπούτσι του.
Όπως αναφέρει το CNN στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν είχε διαπιστωθεί εγκληματική πράξη. Τα 12 πόδια που είχαν βρεθεί τα περασμένα χρόνια ήταν ανθρώπινα και είχαν ταυτοποιηθεί μόνο τα οκτώ. Πλέον, περιμένουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή ελπίζοντας πως θα φτάσουν στη λύση.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νέος τεράστιος κρατήρας στη Σελήνη: Η NASA κατέγραψε κρατήρα 222 μέτρων
- Αμερικανός ταξίδεψε για 12 χρόνια σε 16 πολιτείες της Βραζιλίας και περίπου 50 πόλεις: «Εδώ βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στον κόσμο»
- Το νέο megaproject της Κίνας: Κανάλι 134 χλμ. συνδέει το εσωτερικό με τη θάλασσα και μειώνει το κόστος μεταφορών