Η Χάλι Μπέρι γυμνάζεται με μαγιό στην παραλία (pic)

Gazzetta team
Η Χάλι Μπέρι γυμνάζεται με μαγιό στην παραλία (pic)
Η Χάλι Μπέρι, πιο ωραία από ποτέ γυμνάζεται στην παραλία και μένουμε με ανοιχτό το στόμα με το κορμί της.

Η Χάλι Μπέρι στα 54 παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Εν μέσω πανδημίας, δεν παραλείπει ποτέ τη γυμναστική της κι έχει βρει νέους τρόπους να αισθάνεται δημιουργική.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του lockdown φροντίζει να μοιραστεί με τους followers της το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, με τον προπονητή της Peter Lee Thomas.

Η ηθοποιός, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μπεζ μαγιό και όλοι παρατήρησαν το εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, για τις καθημερινές τις συνήθειες, την ρουτίνα της γυμναστικής και για το πώς επηρέασε η πανδημία τη ζωή της.

«Έχω θέσει μια αποστολή στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γυμνάζομαι, να εργάζομαι και να είμαι μητέρα. Πιστεύω ότι με την πανδημία είναι εύκολο να ξεχάσουμε να είμαστε ενεργοί, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε όσα είχαμε συνηθίσει και είναι δύσκολο να βρίσκουμε τρόπους να τα κάνουμε από το σπίτι».

Συνέχισε λέγοντας πως δημιούργησε το “Journal on Joy”, ένα εργαλείο για να υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι είναι αυτό που τους δίνει χαρά. Βοηθάει να θέτουμε στόχους και να καθορίζουμε τη ζωή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ