Η «αιώνια» κυρία Μαραντόνα, νικήτρια στο MasterChef! (pics & vid)

Gazzetta team
Η «αιώνια» κυρία Μαραντόνα, νικήτρια στο MasterChef! (pics & vid)
Η Κλαούντια Βιγιαφάνιε, η πρώτη και «αιώνια» σύζυγος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κέρδισε το MasterChef Celebrity στην Αργεντινή.

Ήταν ο πρώτος και μεγάλος έρωτας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, η πρώτη και μοναδική σύζυγος του Ντιεγκίτο, στο πλευρό του οποίου έμεινε μέχρι το τέλος, έστω και αν η σχέση τους είχε πολλά και επεισοδιακά σκαμπανεβάσματα.

Η Κλαούντια Βιγιαφάνιε, ίσως και για πρώτη φορά στην ζωή της, έγινε είδηση χωρίς αυτή να αφορά τον πρόωρα χαμένο Μαραντόνα. Κέρδισε, λοιπόν, το MasterChef Celebrity στο τηλεοπτικό δίκτο «Telefe» της Αργεντινής.

Μια νίκη που της απέφερε ένα εκατομμύριο πέσος (περί τις 9.500 ευρώ), καθώς και μια υποτροφία ενός έτους στο ινστιτούτο γαστρονομίας «Mausi Sebes». Συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, μετά την επιστροφή της στο πρόγραμμα, ύστερα από την αποχή της λόγω του θανάτου του Μαραντόνα, η Κλαούντια είχε πει, δείχνοντας προς τον ουρανό, ότι «αυτή (σ.σ. η επιστροφή της) είναι αφιερωμένη στον μπαμπά των κοριτσιών μου».

Στον τελικό, με αντίπαλο την ηθοποιό Αναλία Φραντσίν, η Κλαούντια είχε στο πλευρό της τις κόρες της (και του Ντιέγκο), Ντάλμα και Τζιανίνα, αλλά και την Άνα Λάουρα Γκοϊκοετσέα, σύζυγο του παλιού τερματοφύλακα της Εθνικής Αργεντινής και στενού φίλου του Μαραντόνα, Σέρχιο.