Η Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM για το bullying που δεχόταν: «Με φώναζαν Καρεμπέ» (vid)

Gazzetta team
Η Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM για το bullying που δεχόταν: «Με φώναζαν Καρεμπέ» (vid)
Για το πως βίωσε το bullying όταν ήταν μικρή, μίλησε η Θεοδώρα Ράσελ που έγινε γνωστή από το GNTM.
Την γνωρίσαμε από την παρουσία της στο Grecce's Next Top Model και μέχρι να φύγει από το διαγωνισμό, πρόσφερε πολλά στις μετρήσεις τηλεθέασης με τη διαρκή αμφισβήτηση των ικανοτήτων των υπολοίπων διαγωνιζόμενων κοριτσιών έναντι των δικών της ικανοτήτων.

Η Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM σχολίαζε όσο καμιά άλλη τις προσπάθειες των αντιπάλων της για όσο διάστημα παρέμεινε στο διαγωνισμό, Ήταν τυχαίο; Ήταν ενέργεια καθοδηγούμενη για βοηθήσει την τηλεθέαση; Η απορία μάλλον λύθηκε, μέσα από την τοποθέτησή της σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Με ρώταγαν και έπρεπε να απαντήσω δεν πήγαινα μόνη μου στην κάμερα, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις νομίζω πως αδίκησα κάποιους. Ίσως να έφταιγε και ο εγκλεισμός», είπε χαρακτηριστικά.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε πέραν της εμπειρίας της από το διαγωνισμό και για το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρότερη, αλλά και για τη γνωριμία του πατέρα της με τη μητέρα στις Σεϋχέλλες...

«Μέχρι να πάω στο Δημοτικό σχολείο δέχτηκα πολύ bullying. Τα κορίτσια δεν είχαν θέμα, αλλά τα αγόρια λόγω χρώματος με φώναζαν Καρεμπέ. Την πρώτη φορά που μου συνέβη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και γύρισα σπίτι κλαίγοντας. Η μητέρα μου, μού είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα κι εδώ στην Θεσσαλονίκη δε συνηθίζουν να βλέπουν παιδιά με το δικό σου χρώμα. Οπότε τους ξενίζει, είναι πρωτόγνωρο κι είναι λογικό να αντιδρούν γιατί είναι μικρά παιδιά κι έτσι το ξεπέρασα. Τα παιδιά που με κορόιδευαν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο μου έλεγαν να βγούμε για καφέ».