Τζέισον Μομόα: «Μετά το "Game Of Thrones" πεινούσα με την οικογένειά μου» (pic)

Gazzetta team
Τζέισον Μομόα: «Μετά το "Game Of Thrones" πεινούσα με την οικογένειά μου» (pic)
Ο ηθοποιός είπε ότι δεν μπορούσε να παράσχει ούτε τα απαραίτητα στην οικογένειά του.

O Τζέισον Μομόα μετά την εμφάνισή του στο "Game Of Thrones" πέρασε μια μεγάλη περίοδο ανεργίας έχοντας αρκετά προβλήματα.

Ο ηθοποιός που είχε τον ρόλο του ηγέτη των Ντοθράκι Καλ Ντρόγκο, είπε στο Instyle ότι μετά τον θάνατο του βίαιου χαρακτήρα του το 2011 πέρασε μια περίοδο πιου δεν είχε ούτε να φάει.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, δεν μπορούσε να παράσχει τα απαραίτητα ούτε στη σύζυγό του Λίζα Μπονέτ ούτε στα δύο παιδιά του που σήμερα είναι 13 και 11 ετών.

«Πεινούσαμε μετά το Game of Thrones. Δεν μπορούσα να εργαστώ. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις παιδιά και είσαι εντελώς χρεωμένος«, ανέφερε.

Ο Μομόα έπαιξε σε 10 περίπου επεισόδια και έκανε μία φευγαλέα εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν, παρά το γεγονός ότι η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία, αφού είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν το τέλος και ήταν αντικείμενο συζήτησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο επόμενος πρωταγωνιστικός του ρόλος ήρθε στο "Road to Paloma", μία δική του ταινία.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στη σειρά "The Red Road", ενώ κατάφερε τελικά να πάρει τα πάνω του με το blockbuster της DC Aquaman, μία ταινία που κέρδισε πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.