H Mia Khalifa τα πήρε στο... κρανίο με όσους την κράζουν για το OnlyFans (pics & vids)

Gazzetta team
H Mia Khalifa τα πήρε στο... κρανίο με όσους την κράζουν για το OnlyFans (pics & vids)
H πρώην πλέον πορνοστάρ δεν άντεξε άλλο τα σχόλια ατόμων που θεωρούν οτι τους κοροϊδεύει.

Μπορεί η Mia Khalifa να έχει αποχωρήσει από την ερωτική βιομηχανία εδώ και χρόνια, όμως οι fan που απέκτησε από το σύντομο περασμά της, εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί της.

Άλλωστε και εκείνη κάνει οτι μπορεί για να κρατήσει... ζεστούς όσους την ακολουθούν στα social media, με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει.

Το τελευταίο θέμα γύρω από το οποίο έγινε ντόρος με την 27χρονη είναι η απόφαση της να ανοίξει λογαριασμό στο Only Fans, το οποίο είναι μία πλατφόρμα στην οποία διάφοροι performers, πορνοστάρ κτλ πουλάνε υλικό τους.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν κάποιοι να την κατηγορήσουν οτι η κόντρα που είχε το καλοκαίρι με την BangBros από την οποία ζητούσε να αποσυρθούν τα videos που είχε γυρίσει στο σύντομο διάστημα που έμεινε εκεί, ήταν για τα... μάτια του κόσμου, προκειμένου να διαχειρίζεται εκείνη τις σκηνές της.

Έχοντας απηυδήσει από τα σχόλια αυτά, δημοσίευσε ένα μήνυμα που της είχε στείλει ένας Βρετανός θαυμαστής της, το οποίο έγραφε: «Η βιομηχανία την κακοποίησε και την οδήγησε στο να κάνει πράγμα που δεν ήθελε. Το OnlyFans της δίνει 100% έλεγχο του τι θα κάνει, με ποιόν και τι υλικό θα δημοσιεύει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά και μόνο ένας ανόητος δεν θα το έβλεπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ