Μπάτμαν: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αρνείται να γυμναστεί και... πλακώνεται με τον σκηνοθέτη, «φτιαχτή» μάλλον η είδηση πως είχε κορονοϊό! (vids)

Νίκος Ράλλης
Μπάτμαν: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αρνείται να γυμναστεί και... πλακώνεται με τον σκηνοθέτη, «φτιαχτή» μάλλον η είδηση πως είχε κορονοϊό! (vids)
Φήμες στις ΗΠΑ πως τα γυρίσματα της νέας ταινίας Μπάτμαν γίνονται κάτω από σοβαρά προβλήματα και μεγάλη ένταση μεταξύ του σκηνοθέτη Ματ Ριβς και του πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον, με την είδηση, δε, πως ο ηθοποιός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό να ενδέχεται να είναι «φτιαχτή»!

Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Αμερική, μετά το... μακελειό που αποκάλυψε πως γίνεται στα γυρίσματα του Μπάτμαν ένας YouTuber, στο κανάλι του, το Overlord DVD.

Οι πληροφορίες, βέβαια, που μεταφέρει ελέγχονται, την ίδια στιγμή, δε, που τα μεγαλύτερα σάιτ του είδους τηρούν σιγή ιχθύος, παρ' όλα αυτά, τη... φωτιά μια φορά την άναψε και τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού άλλο που δεν ήθελαν.

Ο YouTuber, λοιπόν, λέει πως στα γυρίσματα της ταινίας επικρατεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον σκηνοθέτη Ματ Ριβς και τον πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον! Και μάλιστα, όπως τονίζει, η είδηση πριν από λίγες μέρες ότι ο ηθοποιός προσβλήθηκε από κορονοϊό και για αυτό διακόπηκαν για λίγες μέρες τα γυρίσματα, είναι «φτιαχτή»! Ο πραγματικός λόγος, σημειώνει, ήταν η απόφαση του Ριβς να στείλει στο σπίτι του τον Πάτινσον, για να προετοιμαστεί καλύτερα για τις απαιτήσεις της ταινίας, αφού είναι σε κακή φυσική κατάσταση!

Για την ακρίβεια, ο «Μπάτμαν» Ρόμπερτ Πάτινσον, σύμφωνα πάντα με τον YouTuber, αρνούνταν να γυμναστεί(!), με αποτέλεσμα να τσακώνεται με τον σκηνοθέτη του, ο οποίος του έλεγε πως δεν είναι δυνατόν ο κασκαντέρ του να φαίνεται διπλάσιος σε όγκο!

Όλη αυτή η κατάσταση, δε, και αυτό είναι το χειρότερο, έχει κάνει τον Ριβς να φτάσει στο «αμήν» και φέρεται πως δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με τον ηθοποιό. Κάτι, δυστυχώς, που ίσως σημαίνει ότι αφαιρείται από την ταινία του Μπάτμαν η δυνατότητα για σίκουελ.

Ας ελπίσουμε όλα τα παραπάνω να είναι απλά υπερβολές, γιατί και για τον Ρόμπερτ Πάτινσον είχαμε «ψηθεί» και για σίκουελ προφανώς...

Θυμίζουμε, η ταινία πήρε αναβολή πριν από λίγες ημέρες και θα κάνει πρεμιέρα το 2022.

Θυμηθείτε το πρώτο trailer: