Ο Ντουέιν Τζόνσον... ξήλωσε τη σιδερένια πύλη του σπιτιού του με τα χέρια του! (pic)

Gazzetta team
Ο Ντουέιν Τζόνσον... ξήλωσε τη σιδερένια πύλη του σπιτιού του με τα χέρια του! (pic)
Σαν άλλος... "Ηρακλής", ο Ντουέιν Τζόνσον ξήλωσε την πύλη του σπιτιού του με τα χέρια του...

Μετά από αυτό που θα δεις παρακάτω, είμαστε σίγουροι πως κι εσύ θα σκεφτείς ότι καλό είναι να μην νευριάσεις ποτέ τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και αν το κάνεις, προσευχήσου να μη σε πιάσει στα χέρια του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος όπως αντιλαμβάνομαστε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα (και πότε δεν ήταν δηλαδή; ) έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ενημερώνοντας τους followers ότι αναγκάστηκε να... ξεριζώσει τη σιδερένια πύλη του σπιτιού του με τα ίδια του τα χέρια.

Φυσικά αυτό δεν το έκανε για πλάκα ούτε επειδή ήθελε να εντυπωσιάσει με τη δύναμή του σαν σχγxρονος «Ηρακλής» αλλά επειδή η πύλη δεν άνοιγε και ο άνθρωπος έπρεπε να πάει στη δουλειά του! Απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή...

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί στο ποστ που ανέβασε δείχνοντας τη σιδερένια πόρτα πεταμένη στο έδαφος, αυτή ήταν αδύνατο να ανοίξει λόγω διακοπής ρεύματος. Αφού λοιπόν δεν λειτουργούσε ο μηχανισμός της, ο ηθοποιός κάλεσε την τεχνική υποστήριξη, όμως όπως ενημερώθηκε έπρεπε να περιμένει 45 λεπτά μέχρι να πάει κάποιος στο σπίτι του για να τη φτιάξει. Έτσι ο «The Rock» «έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει», το αυτονόητο δηλαδή... την ξήλωσε κυριολεκτικά (!) σπάζοντας και τον υδραυλικό μηχανισμό που την συγκρατούσε στον τοίχο, αφού έπρεπε να πάει άμεσα στο γύρισμα που όλοι τον περίμεναν για να ξεκινήσουν.

Ωστόσο, όταν έφτασε το συνεργείο στο σπίτι του για να λύσει το πρόβλημα, οι άνθρωποι όχι μόνο δεν πίστευαν στα μάτια τους, αλλά τρόμαξαν και λιγάκι και με το δίκιο τους.

«Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή μου, αλλά έπρεπε να πάω στη δουλειά. Και τώρα νομίζω ότι είμαι έτοιμος να γίνω Black Adam», εξήγησε στο μήνυμά του ο Τζόνσον. Και ποιοι είμαστε εμείς για να του φέρουμε αντίρρηση;

Πηγή: Reader.gr