Ο Κρις Χέμσγουορθ λέει ότι θα γίνει πιο «τούμπανο» από τον Θορ ως Χαλκ Χόγκαν (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Κρις Χέμσγουορθ λέει ότι θα γίνει πιο «τούμπανο» από τον Θορ ως Χαλκ Χόγκαν (pics & vid)
Ο Κρις Χέμσγουορθ προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση της καριέρας του, προκειμένου να παίξει τον θρυλικό Χαλκ Χόγκαν.

Πολλές φορές έχουμε δει ηθοποιούς κυριολεκτικά να μεταμορφώνονται για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Άλλοι αδυνατίζουν πάρα πολύ, άλλοι παχαίνουν πάρα πολύ και άλλοι γίνονται «φέτες».

Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι ένα τέτοιο, χαρακτηριστικό παράδειγμα και ανήκει ξεκάθαρα στην τελευταία κατηγορία.

Ως Θορ, από το 2011 και μετά, έπρεπε να διατηρείται ολίγον τι... χτιστός, και μια χαρά τα κατάφερε -το μπυροκοίλι στην τελευταία ταινία των Avengers ήταν προσθετικό.

Αυτό, όμως, που καλείται να κάνει τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολο, καθότι ακόμη πιο μεγάλο.

Ο 36χρονος Αυστραλός ηθοποιός, λοιπόν, που θα ενσαρκώσει τον θρυλικό παλαιστή Χαλκ Χόγκαν, το μεγαλύτερο όνομα που έβγαλε ποτέ το επαγγελματικό wrestling, τόνισε πως προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση της καριέρας του. Και κάτι μας λέει πως θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στον κινηματογράφο που έχουμε δει ποτέ συνολικά...

Ο Χαλκ Χόγκαν της δεκαετίας του '80 κυρίως, αλλά και εκείνης του '90, ήταν ένας τεράστιος τύπος. Όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά στα 66 του πια δεν συγκρίνεται με το πώς έμοιαζε στα νιάτα του.

Μιλώντας στο Total Film, ο Χέμσγουορθ δήλωσε: «Αυτή η ταινία θα είναι πραγματικά διασκεδαστική. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προετοιμασία για τον ρόλο θα είναι από άποψη φυσικής κατάστασης τρελή. Θα πρέπει να ''μεγαλώσω'' περισσότερο από ποτέ, πολύ περισσότερο και από όσο χρειάστηκε για να παίξω τον Θορ».

Και συνέχισε: «Πρέπει, επίσης, να δουλέψω την προφορά (σ.σ. του Χαλκ Χόγκαν) το ίδιο πολύ με τη φυσική κατάσταση και τη συμπεριφορά».

Ο Χέμσγουορθ συμπλήρωσε, δε, ότι είναι ενθουσιασμένος, που θα «βουτήξει» στον κόσμο του wrestling.

«Μου θυμίζει τον Μπραντ Πιτ στην Τροία»

Όταν ανακοινώθηκε, πάντως, ότι αυτός θα ενσαρκώσει τον Χαλκ Χόγκαν, πολλοί από αυτόν τον... κόσμο αντέδρασαν αρνητικά.

Ο σχολιαστής Bryan Alvarez, για παράδειγμα, είχε πει ότι ο Χέμσγουορθ «δεν κάνει για τον ρόλο», καθώς «δεν είναι αρκετά μυώδης, αλλά, αντίθετα, είναι ένας ηθοποιός με κανονικό μέγεθος». «Μου θυμίζει τον Μπραντ Πιτ στην Τροία», είχε σημειώσει, συμπληρώνοντας: «Έχετε δει τον Χόγκαν της δεκαετίας του '80; Είναι τουλάχιστον διπλάσιος από τον Θορ»!

Μένει να δούμε τώρα τη μεταμόρφωση...

Η ταινία, να θυμίσουμε, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix, άγνωστο ακόμη πότε.