Ο ηθοποιός του Netflix, Ντάνι Μάστερσον, κατηγορείται για τον βιασμό 3 γυναικών

Gazzetta team
Ο ηθοποιός του Netflix, Ντάνι Μάστερσον, κατηγορείται για τον βιασμό 3 γυναικών
Ο Ντάνι Μάστερσον έχει παίξει στο αμερικανικό sitcom «That '70s Show», κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών πριν από περισσότερα από 15 χρόνια.

Κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο Ντάνι Μάστερσον (Danny Masterson) , ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε και να βίασε τρεις γυναίκες ανάμεσα στο 2001 και το 2003.

Ο 44χρονος ηθοποιός έχει παίξει στο αμερικανικό sitcom «That '70s Show», κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών πριν από περισσότερα από 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Guardian, εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τις αρμόδιες Αρχές του Λος Άντζελες για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκα το 2001, μιας 28χρονης στις αρχές του 2003 αλλά και μίας 23χρονης γυναίκας στα τέλη της ίδιας χρονιάς.

Ο Μάστερσον συνελήφθη την Τετάρτη στις 11:30 π.μ. και αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 3 μ.μ. με εγγύηση 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του τμήματος Sheriff του Los Angeles County, αναφέρει το BBC.

Η έρευνα για αυτές τις υποθέσεις γίνονταν αρκετό χρονικό διάστημα και διήρκησαν πάνω από τρία χρόνια μέχρι να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση και να φτάσει στα δικαστήρια.

Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα όταν πρωταγωνιστούσε με τον Άστον Κούτσερ στην ρετρό σειρά «That ’70s Show», η οποία παιζόταν στο Fox TV από το 1998 μέχρι το 2006. Ο ηθοποιός και DJ συνεργαζόταν ξανά με τον Κούτσερ στο western sitcom «The Ranch» του Netflix.

Αξίζει αν σημειωθεί πως τον κατήγγειλαν άλλες δυο γυναίκες αλλά δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία για τις υποθέσεις τους.

Στην περίπτωση που κριθεί ένοχος κινδυνεύει με κάθειρξη 45 ετών.