Τα παιδιά του Φέρντιναντ δεν τον αφήνουν να κάνει σεξ!

Gazzetta team
Τα παιδιά του Φέρντιναντ δεν τον αφήνουν να κάνει σεξ!
Το ψάρι στα χείλη ψήνουν στον Ρίο Φέρντιναντ και τη σύντροφό του τα τρία του παιδιά, με την Κέιτ Φέρντιναντ να αποκαλύπτει το... εμπάργκο που τους έχουν θέσει από την ερωτική πράξη.

Οι σχέσεις στην καραντίνα αναμφίβολα συσφίχθηκαν για τα αγαπημένα ζευγάρια, εκτός αν τα παιδιά της οικογένειας έχουν βαλθεί να τους... βασανίσουν. Κάτι τέτοιο συμβάινει στην οικία Φέρντιναντ, όπου ο Ρίο με την δεύτερη γυναίκα του βρίσκουν εμπόδια στο να επιτελέσουν το συζηγικό τους καθήκον.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Φέρντιναντ, η σύντροφος του παλαίμαχου Άγγλου αμυντικού μετά τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας το 2015, αποκάλυψε τις αμήχανες ερωτήσεις που δέχεται από τα τρία παιδιά του, τα οποία ασχολούνται επίμονα με τη σεξουαλική τους σχέση και ένα από αυτά μάλιστα έχει βαλθεί να την... καταστρέψει.

«Οι συζητήσεις έχουν γίνει λίγο γραφικές με τα παιδιά. Όλη την ώρα μου λένε '' πότε θα το κάνετε, λοιπόν;''. Έχει τόση πλάκα. Ο ένας μου λέει ''δεν θα κάνετε σεξ όσο είμαστε σπίτι, οπότε θα έχετε το ελεύθερο από τον Οκτώβριο. Και εγώ του λέω '' δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουμε αυτή τη κουβέντα''», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πάντως το πόση πλάκα έχουν αυτές οι ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές.

“There is nothing love cannot face; there is not limit to its faith, its hope, and its endurance. In a word, there are three things that last forever: faith, hope, and love; but the greatest of them all is love.”

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on