Ισπανίδα πολιτικός πέρασε τον πορνοστάρ El Niño για αληθινό γιατρό-θύμα του κορονοϊού (pics & vid)

Gazzetta team
Ισπανίδα πολιτικός πέρασε τον πορνοστάρ El Niño για αληθινό γιατρό-θύμα του κορονοϊού (pics & vid)
Μια Ισπανίδα πολιτικός έπεσε θύμα hoax στο Twitter, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της για τον χαμό από την Covid-19 ενός 24χρονου γιατρού, ο οποίος, ωστόσο, δεν είναι άλλος από τον διάσημο πορνοστάρ ​Jordi El Niño Polla -που ζει και βασιλεύει!

Στο ισπανικό Twitter ακόμη να συνέλθουν από την γκάφα της Reyes Fernández Hurlé, μιας βουλευτού του Πριγκιπάτου της Αστούριας.

Στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, η Hurlé ξεκίνησε την ομιλία της θυμίζοντας τα θύματα της Covid-19 στην περιοχή, κυρίως, όμως, όπως είπε, «δεν ξεχνάμε τον θάνατο του Alberto Sánchez, ενός νεαρού γιατρού 24 ετών, ο οποίος πέθανε στη Μαδρίτη».

Ωστόσο, αυτός ο Alberto Sánchez, αυτός ο νέος γιατρός, που πέθανε από κορονοϊό, δεν υπήρξε ποτέ!

Στην πραγματικότητα, είναι μια φάρσα, η οποία κυκλοφορεί στο Twitter, με την εικόνα του πορνοστάρ Ciudad Real Muñoz, γνωστό παγκοσμίως ως Jordi El Niño Polla, ο οποίος είναι ντυμένος γιατρός για τις ανάγκες κάποιου ρόλου!

Όσοι δεν τον αναγνωρίσατε από τις φωτογραφίες -ή λέτε ψέματα ότι δεν τον αναγνωρίσατε- πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους πορνοστάρ διεθνώς, που πάντα «παίζει» με ώριμες παρτενέρ. Να το πούμε κομψά.

Το αρχικό tweet, λοιπόν, που έχει «κατέβει», αλλά κάποιος φρόντισε να το κάνει print screen, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ακόμα, «γράφει»: «Αυτός είναι ο Alberto Sánchez, γιατρός στο Hospital de La Paz της Μαδρίτης, ο οποίος μόλις πέθανε σε ηλικία 24 ετών λόγω του κορονοϊού μετά από μια εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια για τη φροντίδα χιλιάδων ασθενών, αλλά επειδή δεν είναι ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής, δεν θα έχει την αναγνώριση που του αξίζει».

Η ψεύτικη ανακοίνωση, δε, συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Jordi El Niño Polla, που είναι ντυμένος γιατρός...

Δεν ήθελε και πολύ, όπως καταλαβαίνετε, να γίνει meme ο πορνοστάρ στον αγώνα κατά της Covid-19!

Κάτι, ωστόσο, που δεν πήρε χαμπάρι η Ισπανίδα πολιτικός, η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του «γιατρού» και έφαγε το «γλέντι» του αιώνα...