La Casa De Papel: O Professor ξαναχτυπά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στο νέο τρέιλερ (vid)

Gazzetta team
La Casa De Papel: O Professor ξαναχτυπά και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στο νέο τρέιλερ (vid)
«Για τη Nairobi. Για τη Lisboa. Για την αλήθεια».

«Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν. Θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Για τη Nairobi. Για τη Lisboa. Για την αλήθεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Professor στο μήνυμα που μας στέλνει μέσω του νέου teaser βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media της σειράς.

Το νέο τρέιλερ της σειράς του Netflix ξεκινά με την επιθεωρήτρια Sierra να απευθύνεται στον Professor, τη συμμορία του και όλους τους «θλιβερούς οπαδούς» τους, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως η κατάσταση ελέγχεται απόλυτα από την αστυνομία. Ή μήπως όχι; Αφού την ίδια στιγμή ο Professor χακάρει το βίντεο και στέλνει το δικό του μήνυμα σε δραματικό τόνο καλώντας μας να μην πιστεύουμε όσα λέει η Sierra, ενώ παράλληλα με τα τελευταία του λόγια αφήνει πολλά ερωτηματικά για τη μοίρα της Nairobi και της Lisboa.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες η επιθεωρήτρια είχε χακάρει τον λογαριασμό της σειράς στέλνοντας ένα απειλητικό μήνυμα προς τον ίδιο τον Professor και τους φαν, τους οποίους καλούσε να διαλέξουν πλευρά.

H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν του «La Casa De Papel» έχει ξεκινήσει και όπως μας προϊδεάζει το νέο βίντεο, το παιχνίδι ανάμεσα σε αστυνομία και συμμορία θα είναι πιο έντονο από ποτέ.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Neflix στις 3 Απριλίου.

Πηγή: reader.gr