Duffy: «Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες» (pic)

Gazzetta team
Duffy: «Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες» (pic)
Η ερμηνεύτρια που έγινε γνωστή το 2008 με το τραγούδι “Mercy” μοιράστηκε με τους ακολούθους της τα όσα έζησε.

Η γνωστή τραγουδίστρια Duffy αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που είχε χαθεί από την μουσική σκηνή.

Συγκεκριμένα, με ένα μακροσκελές κείμενο που ανήρτησε στο Instagram γνωστοποίησε γιατί αποσύρθηκε παρά την τεράστια επιτυχία που είχε κάνει.

Όπως αναφέρει, την νάρκωσαν, την βίασαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Μπορείτε μόνο να φανταστείτε τις φορές που σκέφτηκα να το γράψω αυτό. Ο τρόπος που θα το γράψω, πώς θα αισθανόμουν στη συνέχεια. Λοιπόν, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, και τι είναι αυτό που αισθάνθηκα συναρπαστικό και απελευθερωτικό για να μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι συνέβη σε μένα, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος βρήκε έναν τρόπο να φτάσει σε μένα και του είπα όλα αυτά το καλοκαίρι. Ήταν καλός και αισθάνθηκα άνετα να μιλήσω τελικά.

Η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουν και υπέφερα και κρατήθηκα αιχμάλωτη για αρκετές μέρες. Φυσικά επέζησα. Η ανάκαμψη μου πήρε χρόνο. Δεν υπάρχει τρόπος να τα πούμε. Αλλά μπορώ να σας πω για την τελευταία δεκαετία, για τις χιλιάδες ημέρες που ήθελα να νιώσω ξανά τον ήλιο στην καρδιά μου, ο ήλιος τώρα λάμπει. Αναρωτιέστε γιατί δεν επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Ρώτησα τον εαυτό μου, πώς μπορώ να τραγουδήσω από την καρδιά αν έχει σπάσει;

Τις επόμενες εβδομάδες θα δώσω μια προφορική συνέντευξη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις θα ήθελα να απαντήσω σε αυτές, στην προφορική συνέντευξη, αν μπορώ. Έχω μια βαθιά αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση για την καλοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είστε φίλοι. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι 'αυτό. Φιλιά, Duffy».

Η Duffy έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2008 με το τραγούδι «Mercy».

Εκείνη την χρονιά κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Rockferry» και το «Endlessly» το 2010.

Μετά από αυτό δεν είχε τραγουδήσει άλλα τραγούδια.