Το απίθανο δώρο του Dwayne Johnson στον προσωπικό του κασκαντέρ (vid)

Gazzetta team
Το απίθανο δώρο του Dwayne Johnson στον προσωπικό του κασκαντέρ (vid)
O πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο, δεν τσιγκουνεύτηκε τα λεφτά, θέλοντας να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που για 17 χρόνια κάνει τις επικίνδυνες σκηνές στην θέση του.

Μπορεί ο Dwayne Johnson λόγω της μεγάλης θητείας του στο WWE να έχει μάθει να ζει με τον κίνδυνο του τραυματισμού, ωστόσο άλλο το ρινγκ και άλλο τα έργα... Στις ταινίες, τα τελευταία 17 χρόνια, υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που κάνει τις σκηνές του αυτές και ο Rock αποφάσισε να τον ευχαριστήσει, κάνοντάς του μία απίθανη έκπληξη.

Κάλεσε λοιπόν τον Tanoai Reed, ο οποίος τυγχάνει να είναι ξάδελφος του σε ένα μέρος, προκειμένου να δώσουν και καλά μία συνέντευξη για την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνο που πίσω από ένα SUV, ο 46χρονος, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο είχε κρύψει ένα άλλο αυτοκίνητο. Το σήμα για να αποκαλυφθεί, ήταν η κίνηση να βάλει τα χέρια στους γοφούς του και μόλις έγινε αυτό ο Dwayne Johnson ανακοίνωσε το δώρο, προκαλώντας ρίγη συγκίνηση.

Το όλο σκηνικό το ανέβασε στο Instagram, γράφοντας παράλληλα...

«Σε αγαπάω αδελφέ μου. Απόλαυσε το νέο σου όχημα. Σε όλη μου την καριέρα, ο κασκαντέρ που με ντουμπλάρει (και ξαδελφός μου), Tanoai Reed έχει σπάσει πολλά κόκαλα, έχει σκίσει τένοντες, έχει τραυματίσει συνδέσμους και έχει κερδίσει αρκετές φορές το βραβείο του κασκαντέρ της χρονιάς.

Όλα αυτά τα έκανε έχοντας ως στόχο να παραδώσει την καλύτερη δυνατή ταινία στον κόσμο.

Πήρα αυτό το αυτοκίνητο και του έκανα έκπληξη, την ώρα που ακόμα αναρρώνει από ακόμη ένα τραυματισμό του. Νόμιζα πως θα δίναμε μία συνέντευξη για την καριέρα μας.

Όπως βλέπετε, μόλις έβαλα τα χέρια μου στους γοφούς, ήταν το σήμα να φύγει το αυτοκίνητο που ήταν μπροστά και να αποκαλυφθεί η έκπληξη.

Ο Tanoai δεν εκπροσωπεί μόνο την οικογένεια και την καριέρα, αλλά και όλους τους κασκαντέρ του Χόλιγουντ που είναι η ραχοκοκαλιά της δουλειάς μας», έγραψε μεταξύ άλλων.

A post shared by therock (@therock) on