Οδηγός ταξί ζήτησε από τρεις γυναίκες να φορέσουν μάσκες και εκείνες άρχισαν να βήχουν πάνω του (vid)

Gazzetta team
Οδηγός ταξί ζήτησε από τρεις γυναίκες να φορέσουν μάσκες και εκείνες άρχισαν να βήχουν πάνω του (vid)
Περιπετειώδες εξελίχθηκε ένα δρομολόγιο για έναν οδηγό της Uber όταν ζήτησε από τις τρεις γυναίκες που μπήκαν στο ταξί του να φορέσουν μάσκα.

Απίστευτη περιπέτεια βίωσε ένας 32χρονος οδηγός της Uber. Μια παρέα τριών γυναικών μπήκε στο όχημά του, όμως δεν φορούσαν μάσκες, όπως προβλέπεται για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KABC-TV, ο οδηγός ζήτησε από τις πελάτισσες να φορέσουν τις μάσκες τους. Η μία αρνήθηκε, κι έτσι εκείνος αποφάσισε να ακυρώσει τη διαδρομή, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας για τις μετακινήσεις μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Οι τρεις γυναίκες πιάστηκαν σε βίντεο να επιτίθενται σε οδηγό της Uber στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KABC-TV, ο οδηγός ζήτησε από τις πελάτισσες να φορέσουν τις μάσκες τους. Η μία αρνήθηκε, κι έτσι εκείνος αποφάσισε να ακυρώσει τη διαδρομή, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας για τις μετακινήσεις μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

«Άρχισε να με χλευάζει, να με βρίζει, να με ρωτάει αν είμαι άντρας. Οι γυναίκες συζητούσαν ακόμα και το ενδεχόμενο να με πυροβολήσουν, τηλεφωνούσαν στα ξαδέρφια τους να με σκοτώσουν. Έκαναν πλάκα με τη φυλή μου», δήλωσε ο 32χρονος οδηγός.

«Γ@μ@ τις μάσκες»,ακούγεται να λέει στο βίντεο η μία γυναίκα πριν βήξει επανειλημμένως καταπάνω του. Στη συνέχεια του παίρνει το κινητό και προσπαθεί να του βγάλει τη μάσκα από το πρόσωπό του.

Ο οδηγός σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο, απαιτώντας από τις τρεις γυναίκες να βγουν από το ταξί. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ