Η «άγρια» Gillian Robertson διέλυσε το ρεκόρ της Ronda Rousey στο UFC! (pics & vids)

Gazzetta team
Η «άγρια» Gillian Robertson διέλυσε το ρεκόρ της Ronda Rousey στο UFC! (pics & vids)
Η Gillian Robertson, το ''next big thing'' στην κατηγορία των γυναικών στο UFC, έσπασε το ρεκόρ της Ronda Rousey με τις περισσότερες νίκες με submission!

Μπορεί να είναι γλυκομίλητη και ντροπαλή, αλλά η Καναδή κοκκινομάλλα Gillian Robertson έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου και βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η 25χρονη έγινε η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στο UFC με submission (όταν, δηλαδή, αναγκάζεις τον αντίπαλο να παραιτηθεί), ξεπερνώντας τη Ronda Rousey!

Η Robertson, το ψευδώνυμο της οποίας είναι «άγρια», ανάγκασε σε «υποταγή» την Cortney Casey, με μόλις 28 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε του μεταξύ τους αγώνα στην κατηγορία flyweight, στο UFC Apex της Νεβάδα.

Αυτή, ήταν η 8η νίκη στην καριέρα της και 5η στο UFC σε 7 αγώνες από την 1η Δεκέμβρη του 2017, όταν και έκανε το ντεμπούτο της. Οι τέσσερις, δε, από τις πέντε νίκες της ήταν με submission, και με εκείνη του Σαββάτου ξεπέρασε τις τρεις «υποταγές» της Rousey!

Προπονούνταν σε γκαράζ την περίοδο της καραντίνας!

Αλλά υπάρχει και κάτι που κάνει ακόμη πιο σπουδαίο το επίτευγμα της «άγριας» κοκκινομάλλας.

Η Robertson προπονείται από τον πρώην μαχητή του UFC Din Thomas, ο οποίος εγκατέλειψε τον Μάρτιο την ΑΤΤ, την κορυφαία ομάδα της Φλόριντα στο ΜΜΑ, για να διευθύνει τη δική του προπονητική επιχείρηση, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έβαλε STOP στα σχέδιά του.

Ο Thomas, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Μετέτρεψε το γκαράζ του σε γυμναστήριο και συνεργάστηκε ακούραστα με την 25χρονη, για να την προετοιμάσει για τον αγώνα της στο UFC Apex το βράδυ του Σαββάτου!

Και όπως αποδείχθηκε, η δουλειά τους απέδωσε καρπούς.