Μάντσεστερ: H έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του τζιχαντιστή (vid)
Όπως αποκάλυψαν γείτονες του λιβυκής καταγωγής τζιχαντιστή, η αστυνομία χρησιμοποίησε εκρηκτικά για να γκρεμίσει την πόρτα, προκαλώντας ελεγχόμενη έκρηξη, γύρω στις 11:30 το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του Μάντσεστερ.
Ακολούθως πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα. «Ήταν περίπου 20 ένοπλοι στρατιώτες και άλλοι 20 αστυνομικοί», δήλωσε ένας γείτονας, περιγράφοντας όσα παρακολούθησε από το παράθυρό του.
Όπως ειπώθηκε, ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος, αλλά κανένα σπίτι δεν εκκενώθηκε.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε διπλή επιχείρηση για έλεγχο στις περιοχές Whalley Range και Fallowfield, κατά τις οποίες προκλήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη και εισβολή στα διαμερίσματα για έλεγχο.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Κίνα κατασκεύασε τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό στον κόσμο σε μόλις 38 μήνες
- Παράξενο περιστατικό σε σχολείο στις Φιλιππίνες: Μαθητές έκλαιγαν, φώναζαν και κατέρρευσαν χωρίς εξήγηση
- Ο «εφιάλτης» των ελληνικών θαλασσών αποδείχθηκε… καλλιτέχνης: Ο λαγοκέφαλος που φτιάχνει «αγρογλυφικά» στον βυθό της Ιαπωνίας