Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την τραγωδία στο Άδενδρο

Gazzetta team
Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την τραγωδία στο Άδενδρο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Aνακοίνωση εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την τραγωδία στο Άδενδρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (13/5), που κόστισε τη ζωή σε 2 ανθρώπους.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την τραγωδία στο Άδενδρο, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

«Σήμερα (σ.σ. Σάββατο) και ώρα 21:45 η αμαξοστοιχία I/C 58 με 70 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε λίγο έξω από το σταθμό Άδενδρο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Τέσσερις νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας –μηχανοδηγός- σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού.

 

Στο σημείο έχουν σπεύσει από τη πρώτη στιγμή συνεργεία του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας τα οποία μετέφεραν τους επιβάτες και μέλη του προσωπικού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης άμεσα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και δυο κρατικά νοσοκομεία τέθηκαν σε επιφυλακή.

Άμεσα αναχώρησαν από την Αθήνα με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών και το άνοιγμα της γραμμής η οποία έχει προσωρινά κλείσει».

Πηγή: thetoc.gr