H Λεπέν έδωσε τα εύσημα στον Μακρόν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ο νικητής του β' γύρου των γαλλικών εκλογών και η ηττημένη Μαρίν Λεπέν του έδωσε συγχαρητήρια.
Τα εύσημα στον Εμανουέλ Μακρόν, για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, έδωσε λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των exit polls, το βράδυ της Κυριακής, η Μαρίν Λεπέν.
Στις πρώτες τις δηλώσεις μετά τα αρχικά αποτελέσματα, συνεχάρη τον Μακρόν για τη νίκη του και αποδέχθηκε την ήττα του κόμματός της.
Ωστόσο η ίδια χαρακτήρισε τα ποσοστά πlepenου συγκέντρωσε το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, ιστορικά, αν και σημείωσε πως χρειάζεται «ανανέωση».
«Ζήτω η Δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Λεπέν.
Πηγή: insider.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Πέθανε ο «Χασάπης του Μοντραγκόν»: Είχε καταδικαστεί σε 615 χρόνια κάθειρξης για 17 δολοφονίες και 20 επιθέσεις της ETA
- Μυστήριο με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Οι τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε στην πεθερά της
- Γιατί όλοι μιλούν για το Citizen Vigilante: Σάλος με την αντιμεταναστευτική ταινία που μπλόκαρε η Γερμανία και «αβάνταρε» ο Μασκ