Τουρκία: Προβλέπουν θέμα νομιμότητας στο δημοψήφισμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google «Πρόβλημα νομιμότητας» του δημοψηφίσματος βλέπει το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.
Το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP), το μεγαλύτερο της αντιπολίτευσης, θεωρεί ότι η απόφαση που έλαβε την τελευταία στιγμή η εφορευτική επιτροπή να κάνει δεκτά ως έγκυρες ψήφους ασφράγιστα ψηφοδέλτια θα προκαλέσει "σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας" στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όπως ανέφερε ένα στέλεχος του κόμματος.
«Η Ανώτερη Εφορευτική Επιτροπή απέτυχε καθώς επέτρεψε να διαπραχθεί απάτη στο δημοψήφισμα» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Μπουλέντ Τεζτζάν σε δημοσιογράφους από τα κεντρικά γραφεία του CHP στην Άγκυρα.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι διαπράχθηκαν παράνομες ενέργειες υπέρ της τουρκικής κυβέρνησης.
Πηγή: ΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Νότια Κορέα βρήκε εναλλακτική διαδρομή μέσω Αρκτικής αντί της Διώρυγας του Σουέζ: 10 ημέρες και χιλιάδες χιλιόμετρα λιγότερο
- Μακελειό στην Πολωνία: Ο 24χρονος σκότωσε και την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην Κρακοβία (vid)
- Κρακοβία: Η στιγμή που ήρωας-αστυνομικός ακινητοποιεί τον 25χρονο δράστη της επίθεσης