Καμμένος σε Θεοχαρόπουλο: «Κάτσε κάτω ρε!» (vids)

Gazzetta team
Καμμένος σε Θεοχαρόπουλο: «Κάτσε κάτω ρε!» (vids)
Έντονο διάλογο με αντεγκλήσεις είχαν στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αφορμή την ερώτηση του προέδρου της ΔΗΑΜΡ σχετικά με φήμες για την αγορά νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Καμμένος προς τον κ.Θεοχαρόπουλο και συνέχισε:

«Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ.Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;». Αντιδρώντας σε όλα όσα έλεγε ο Πάνος Καμμένος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σηκώθηκε από τα έδρανα της Βουλής με τον κ.Καμμένο να του λέει: «Να απολογείσαι και να ζητάς συγγνώμη. Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μόνο τσόντα δεν ήταν. Τσόντα προεκλογική είναι αυτή που κάνατε εσείς και πήγατε να κολλήσετε επάνω στο ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Καμμένος.


Πηγή: topontiki.gr