O Tσίπρας βρήκε την... Μέρκελ στην Αίγινα (pic)

Gazzetta team
O Tσίπρας βρήκε την... Μέρκελ στην Αίγινα (pic)
Στην αγαπημένη του Αίγινα βρέθηκε, όπως ξαναγράψαμε, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οπως είναι γνωστό ο κ. Τσίπρας το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας έφαγε οικογενειακά μαζί και με τον Αλέκο Φλαμπουράρη (που διατηρεί σπίτι στο νησί) και τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε παραλιακή ταβέρνα του νησιού.

Το προηγούμενο βράδυ, την Κυριακή, ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του, βρέθηκε σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στην παραλία της Αίγινας. Στην παρέα, εκτός από την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά του κ. Τσίπρα βρίσκονταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με την σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα.

Η χορευτική μουσική σε συνδυασμό με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, όπως γράφει το saronicmagazine.com, ανέβασε το κέφι των θαμώνων στο ζενίθ έως τις πρωινές ώρες. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χόρεψε, αλλά οι συνδαιτυμόνες του, άλλοι όρθιοι, άλλοι καθιστοί, λικνίστηκαν στον ρυθμό των τραγουδιών. Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα καλή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ δέχθηκε να βγάλει και selfie με έναν θαμώνα που είχε ντυθεί... Μέρκελ!

Πηγή: iefimerida.gr