Συνταξιούχος διακοσμητής έγινε εκατομμυριούχος αφού πούλησε την συλλογή του με κάρτες Pokémon
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η συλλογή του άνδρα, η οποία κρατούνταν σε μια σοφίτα για 15 χρόνια, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Ewbank's την Τετάρτη έναντι 1,56 εκατ. λιρών (1.842.876 ευρώ).
Ένας συνταξιούχος διακοσμητής έγινε εκατομμυριούχος αφού πούλησε την συλλογή του με... κάρτες Pokémon σε δημοπρασία.
Ο άνδρας, από Woking του Surrey της Αγγλίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο BBC ότι δεν είχε ιδέα ότι οι συγκεκριμένες κάρτες είχαν κάποια αξία, μέχρι που διάβασε σε μια τοπική εφημερίδα ότι μια μόλις κάρτα πουλήθηκε για περισσότερες από 6.000 λίρες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbomb.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ήταν καλό παιδί και αστείος»: Συμμαθητές του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκάλυψαν πως ήταν πριν γίνει δικτάτορας
- Συγκέντρωσε 10.000 κουτάκια-μπουκάλια για να χαρίσει στην οικογένειά του το ταξίδι των ονείρων της: «Νόμιζαν ότι ήμουν τρελός»
- Η Ευρώπη παρακάμπτει τις ΗΠΑ με ένα megaproject κάτω από τον Ατλαντικό: Άμεση σύνδεση 4.500 χλμ με τον Καναδά