Eurovison 2026: Παυλόπουλος και Οικονόμου ντύθηκαν... Akylas - «Στον Άκη πάει καλύτερα»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό της Eurovision 2026 και οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου «έβγαλαν» μία φωτογραφία ως Akylas.
Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου έχουν μπει σε ρυθμούς Eurovision και αποφάσισαν να πανηγυρίσουν την είσοδο της Ελλάδας στον τελικό, ντυμένοι... Akylas.
Καθώς παρουσιαζόταν το ρεπορτάζ για την ελληνική επιτυχία, οι παρουσιαστές έδειξαν στην δημοσιογράφο τους μία φωτογραφία που «τράβηξαν» στο σήμα του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε την συνέχεια στο reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Λιάγκας έβαψε τα μαλλιά του αλλά... το μετάνιωσε: «Πλενόμουν μία ώρα να φύγει η μπογιά, δεν μου άρεσε η εικόνα μου» (vid)
- Ξέσπασμα Βούλγαρη για την κλινική που πέθανε ο Μαζωνάκης: «Σταματήστε να γράφετε ότι έχω πάει - Αν είχα πάει, θα το είχα καταγγείλει»
- Οικονόμου: «Ο Ολυμπιακός έχει 102 τίτλους - Δύο ζωές θέλετε για να μας φτάσετε» (vid)