Χαμός με Κωνσταντοπούλου και Φλώρο στη Βουλή: «Με είπατε μ@λ@κ!σμ3νη;» (vid)

Επιμέλεια:  Μάκης Σταθάτος
Χαμός με Κωνσταντοπούλου και Φλώρο στη Βουλή: «Με είπατε μ@λ@κ!σμ3νη;» (vid)

bet365

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Θερμό επεισόδιο με χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος την αποκάλεσε «ξεφτιλισμένη».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά την ομιλία της κατηγόρησε τον ανεξάρτητο βουλευτή ότι συνεχάρη την κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο Κυρανάκη για τον ελληνικό σιδηρόδρομο. Κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή του.

«Εγώ λέω την αλήθεια, εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω στους νεκρούς. Είσαι ξεφτιλισμένη!», ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ωστόσο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άκουσε καλά τι είπε ο Φλώρος. «Τι είπατε; Είπατε τη λέξη μ@λ@κισμ3νη;», με τον Γιώργο Γεωργαντά που βρισκόταν στη θέση του προέδρου της Βουλής, να ζητά να διαγραφεί άμεσα από τα πρακτικά ο χαρακτηρισμός.

 

Αναλυτικά ο διάλογος Φλώρου-Κωνσταντοπούλου

Φλώρος: Είπα την αλήθεια. Εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω σε νεκρούς. Είσαι ξεφτιλισμένη!

Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε; Ποια λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Παρακαλώ! Να διαγραφεί από τα πρακτικά η λέξη…

Κωνσταντοπούλου: Ποια λέξη είπατε ; Είπατε την λέξη μ@λ@κισμενη; Αυτή τη λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Όχι κυρία Πρόεδρε. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Κύριε Φλώρο ανακαλείτε.

Φλώρος: Ναι

Γεωργαντάς: Το ανακαλείτε! Ωραία συνεχίζουμε...

Κωνσταντοπούλου: Αυτά καλλιεργείτε! Αυτοί είστε.

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ