«Ομάδα Καφενείο»: Βρεθήκαμε στη Νέα Μάκρη για τις «καυτές» προβλέψεις της νέας σεζόν

Branded Content Team
«Ομάδα Καφενείο»: Βρεθήκαμε στη Νέα Μάκρη για τις «καυτές» προβλέψεις της νέας σεζόν
Η εκπομπή του Gazzetta «Ομάδα Καφενείο» powered by Bwin επανήρθε με Summer Edition και βγαίνει στις παραλίες! Πρώτη στάση η Νέα Μάκρη, για τις πρώτες προβλέψεις των φιλάθλων αναφορικά με τον πρωταθλητή της νέας σεζόν!

Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά το Gazzetta και η εκπομπή «Ομάδα Καφενείο» powered by Bwin επιτελούν το... καθήκον τους και στην καλοκαιρινή off-season!

Με τον υδράργυρο στα ύψη και την αναμονή για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος να χτυπάει κόκκινο, βρεθήκαμε στην παραλία της Νέας Μάκρης και κάναμε τα πιο «καυτά» ερωτήματα στους φιλάθλους: από την «ερώτηση του εκατομμυρίου» για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν, μέχρι τα πιο... ζόρικα και καλοκαιρινά με τον παίκτη που θα πήγαιναν μαζί διακοπές!

Δείτε όλες τις ερωτήσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Οικονόμου στο φίλαθλοι κοινό και τι απάντησαν εκείνοι στο παρακάτω απολαυστικό βίντεο: