Ο Παντελής Καπετάνος σχολίασε το σύνθημά του που έπαιξε στον Τροχό της Τύχης: «Πάλι λεφτά μοιράσαμε»
Ένα γηπεδικό σύνθημα ήταν ο γρίφος που κλήθηκε να βρει η Νικολέτα στον «Τροχό της Τύχης». Η παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι του Star, αφού ενημερώθηκε από τον Πέτρο Πολυχρονίδη ότι δεν αφορά την αγαπημένη της ομάδα τον Παναθηναϊκό άρχισε να λέει ένα ένα τα γράμματα.
Ο παρουσιαστής την βοήθησε, λέγοντάς της ότι το συγκεκριμένο σύνθημα ακουγόταν παλαιότερα από τους φίλους της ΑΕΚ. Η Νικολέτα συνέχισε να λέει γράμματα και σιγά σιγά αποκαλύφθηκε το σύνθημα.
Αυτό ήταν το «Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω Καπετάνο...», το οποίο η Νικόλ βρήκε βάζοντας στην τσέπη της 1280 ευρώ. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης την ενημέρωσε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ το τραγουδούσαν επειδή ο Έλληνας επιθετικός δεν σκόραρε συχνά, όμως όταν πήγε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα, είχε συχνή επαφή με τα δίχτυα.
Ο πρώην επιθετικός, ο οποίος παρακολουθούσε το τηλεπαιχνίδι του Star, ανέβασε μια φωτογραφία με το σχετικό στιγμιότυπο που φαίνεται το σύνθημα με το όνομά του και σχολίασε: «Πάλι λεφτά μοιράσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η «φτώχεια» των δισεκατομμυριούχων: Το mega yacht που δίνει 15.000 ευρώ τον μήνα για ρεύμα και 12.000 για να μένει δεμένο
- Ινδός δεν είχε λεφτά για Lamborghini: Σε 3 χρόνια έφτιαξε δική του με παλιοσίδερα και μηχανή από Maruti 800 (vid)
- Viral ο 3χρονος που το... έσκασε για να δει τη γιαγιά του: Περπάτησε μόνος του 800 μέτρα μετά το «όχι» της μαμάς του