Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Το «έσκασε» και οι φρουροί δεν κατάλαβαν τίποτα

Newsroom
Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Το «έσκασε» και οι φρουροί δεν κατάλαβαν τίποτα
Έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου κρατούμενου από τη Βουλγαρία που απέδρασε το βράδυ του Σαββάτου από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας είναι σε εξέλιξη από την Ελληνική Αστυνομία.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την απόδραση ενός κρατουμένου από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο δραπέτης είναι ένας ποινικός, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος για κατηγορίες σχετικές με διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κρατούμενος ανέφερε ότι είχε καταπιεί κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Η μεταγωγή του έγινε από τη εξωτερική φρουρά των φυλακών Κορυδαλλού, αποτελούμενη από τρία άτομα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, κατάφερε να δραπετεύσει μέσα από το παράθυρο της τουαλέτας. Οι θεράποντες ιατροί όμως εκτιμούν ότι αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί, καθώς νοσηλευόταν σε θάλαμο του 2ου ορόφου του νοσοκομείου αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές ότι ο άντρας δραπέτευσε «κάτω από την μύτη» των φρουρών, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από την πόρτα του δωματίου.

Να σημειωθεί δε ότι στην κεντρική πόρτα του δωματίου που νοσηλευόταν ο φυγάς οι ιατροί είδαν και ίχνη αίματος.

 

Έτσι, οι δύο φρουροί συνελήφθησαν και το μεσημέρι αφέθηκαν ελεύθεροι κι έχει οριστεί δικάσιμος.