H γυναίκα του Πινέδα πήγε στην Λαμία για να δει την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ πήρε σημαντική νίκη στην Λαμία με 1-0, κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και μάλιστα 4.500 οπαδοί της Ένωσης «κιτρίνισαν» τις εξέδρες και την πόλη μετατρέποντάς την σε... Νέα Φιλαδέλφεια.
Μια από τους εκδρομείς ήταν και η σύζυγος του Ορμπελίν Πινέδα, Γκαμπριέλα Ρίος η οποία βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Λαμίας να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και τον παίκτη της ΑΕΚ.

Μάλιστα έκανε αρκετά instastories, ενώ φαίνεται πως της άρεσε πολύ και το «βρώμικο» που έφαγε.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα αφού πολλές φορές έχει αναρτήσει stories με ελληνικά τραγούδια, αλλά και από επισκέψεις σε μνημεία όπως η Ακρόπολη.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή: Ο απίστευτος τρόπος που προσπάθησε να ξεφύγει από τον νόμο
- Ρεκόρ προβολών κάνει η επική τριλογία «Το Ταξίδι του Οδυσσέα» με την Christy White ως Κίρκη
- Οι αναχωρήσεις για Πάρο δεν μας απογοητεύουν ποτέ: Γενέθλια και... προξενιά on air λίγο πριν το καράβι