Βορειοκορεάτες στρατιώτες στη Ρωσία έχουν εθιστεί στις ιστοσελίδες ενηλίκων αφού είχαν για πρώτη φορά ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο
Οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες που εκπαιδεύονται στη Ρωσία φέρονται να «καταβροχθίζουν» ατελείωτα βίντεο πορνό, ισχυρίστηκε ένας δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με τον σχολιαστή διεθνών υποθέσεων των Financial Times, Gideon Rachman, το στρατιωτικό προσωπικό της Βόρειας Κορέας «εκτονώνεται» μετά το καθήκον του σε βίντεο ενηλίκων.
Με την πρόσβαση στο διαδίκτυο να μην είναι εύκολη υπόθεση στην πατρίδα τους, οι εν λόγω στρατιώτες φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το ταξίδι τους στη Ρωσία για να παρακολουθήσουν μια ροή περιεχομένου X-rated.
Σε μια ανάρτηση στο X/Twitter, ο Rachman δήλωσε: «Μια αξιόπιστη πηγή μου λέει ότι οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί στη Ρωσία δεν είχαν ποτέ πριν απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, «καταβροχθίζουν» συνεχώς βίντεο πορνό.

Αν και ο δημοσιογράφος των Financial Times δεν διευκρίνισε ποια ήταν η «αξιόπιστη πηγή» του, το θέμα έγινε viral και η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 14,1 εκατομμύρια προβολές.
Το Πεντάγωνο εκτιμά ότι μέχρι και 10.000 βορειοκορεάτες στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στη Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η συμμαχία των δύο χωρών γίνεται όλο και πιο στενή.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Αδύνατον να τη σβήσουμε» και «πυρκαγιά XXL»: Απαρηγόρητοι οι πυροσβέστες σε Γαλλία-Ισπανία
- Κατέγραψαν τη Γη να ανοίγει και μια αδιανόητη ποσότητα λάβας να σχηματίζει τον πυθμένα του ωκεανού: «Μερικές φορές λαμβάνεις ένα δώρο»
- Αστρονόμοι φωτογράφισαν πλανήτη που ήταν κρυμμένος για χρόνια: Ο πιο αμυδρός που έχει εντοπιστεί