Επεισόδια στην Αθήνα: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Φέρων.
Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης (26/9), κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του μετανάστη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.
Στην συγκέντρωση για τον κρατούμενο που πέθανε μέσα στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα, συμμετείχαν περίπου 500 άτομα. Όταν η πορεία έφτασε στη συμβολή των οδών 3η Σεπτεμβρίου και Φερών στην Αθήνα, ξεκίνησαν και τα επεισόδια.
Μία ομάδα ατόμων άρχισε να εκτοξεύει μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων και προσήγαγαν αρκετά άτομα.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο ένας αστυνομικός.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Καιρός: Μεσογειακός κυκλώνας «βόμβα» κινείται προς την Ελλάδα - «Θυμίζει Daniel και Ιανό»
- Θαυμαστές του Μαζωνάκη πάτησαν σε μνήμα, κατέρρευσε και βρέθηκαν στο χώμα: «Τι ασέβεια θεέ μου» (vid)
- «Είναι αηδιαστικό και μικρόψυχο»: Η Ryanair αρνήθηκε επιστροφή χρημάτων σε μητέρα που έχασε τον 18χρονο γιο της