Μυθικός ρεπόρτερ: Πέταξε το μικρόφωνο σε ζωντανή σύνδεση, γδύθηκε και ανέβηκε σε τζετ σκι (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος, έβγαλε... ακουστικά, έβαλε σωσίβιο και έφυγε για θαλάσσιο «ρεπορτάζ» πάνω σε τζετ σκι.
Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με ρεπόρτερ από την Καλαμάτα.
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαρκόπουλος, άφησε τους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής με το στόμα ανοιχτό, όταν εμφανίστηκε στη θάλασσα ένας γνωστός του με τζετ σκι.
«Χρήστο; Που πας; Πας Κιτριές; Έλα να με πάρεις από εδώ...», του είπε και στη συνέχεια πέταξε το μικρόφωνο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα.
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος φόρεσε σωσίβιο, ανέβηκε στο τζετ σκι με τους παρουσιαστές της εκπομπής να ξεσπούν στα γέλια.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Δεν μπορούσες να με σκουντήξεις;»: Η παρουσιάστρια που αποκοιμήθηκε στον αέρα και έγινε viral
- Συνταξιούχος μετακομίζει από τον οίκο ευγηρίας σε κρουαζιερόπλοιο για 15 χρόνια: «Το αποφάσισα σε 10 λεπτά»
- Η υψηλότερης ανάλυσης εικόνες του Ήλιου που έχουν καταγραφεί: Τι παρατήρησαν οι επιστήμονες (vid)