Στην αντεπίθεση ο Χάρης Δούκας: Ζητάει άμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε να αλλάξει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ένα βήμα πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο Χάρης Δούκας.
Σε ολομέτωπη επίθεση πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ η οποία φαίνεται πως θα οδηγήσει σε κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού.
Σύμφωνα με τον ALPHA, ο νυν δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας θα ζητήσει στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ την εβδομάδα που μας έρχεται άμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε να αλλάξει η ηγεσία του κόμματος και ο Νίκος Ανδρουλάκης!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ΠΑΣΟΚ περνά πλέον σε περίοδο εσωστρέφειας, την ίδια ώρα που οι φωνές για αλλαγή στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη ολοένα και αυξάνονται.
Να σημειωθεί πως νωρίτερα υπήρξε διάψευση για «άνοιγμα» προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο μιας συμμαχίας με κεντροαριστερό φόντο.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τι είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος: Ποια άρθρα βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσιμης συζήτησης που ξεκινά σήμερα στη Βουλή
- Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εθνική πόλο: «Έγραψε χρυσή ιστορία στην Αυστραλία»
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»